Wonen in Duitsland

Waarom wonen in Duitsland?

Steeds meer Nederlanders ontdekken Duitsland. Het blijkt namelijk niet zelden aantrekkelijk om de stap naar het oosten te maken. In Duitsland zijn de huizen over het algemeen goedkoper dan in Nederland. Voor de prijs van een rijtjeshuis in Amersfoort heeft u in de Duitse grensstreek al snel een vrijstaande woning. De huizen zijn over het algemeen zeer ruim, en de woonwijken worden gekenmerkt door veilige brede straten. Ongerepte natuurgebieden zijn op loopafstand, en Nederland is nog altijd binnen enkele minuten te bereiken. Wist u trouwens dat ook autorijden in Duitsland een stuk goedkoper is dan in Nederland? Mocht u nog altijd dromen van een tuin met eigen oprit, dan is het misschien nu de tijd om de stap te wagen!

Holland Immocenter: groot in grensoverschrijdend wonen
De eerste stap naar een nieuwe toekomst begint bij een goede makelaar. Holland Immocenter is een deskundig adres als het gaat om grensoverschrijdend wonen. De medewerkers van Holland Immocenter spreken zowel zowel Nederlands als Duits, en zijn gespecialiseerd in grenszaken.
Bij Holland Immocenter vindt u een breed aanbod van zowel koophuizen als huurwoningen in Duitsland. Het gaat hierbij voornamelijk om populaire plaatsen langs de Nederlandse grens. Denk hierbij aan steden als Bentheim, Gronau en Ochtrup. Kijk daarom snel verder en maak kennis met het huis van uw dromen.

Zit uw favoriete optrekje er niet bij? Aarzel dan niet en neem contact op. De gespecialiseerde makelaars van Holland Immocenter helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *