Geen categorie

Over de grens is het meer dan prima wonen

De woningmarkt begint weer aan te trekken, en dat is goed nieuws voor kopers en verkopers. Voor verkopers is het prettig dat er weer een reële verkoopprijs in zit, voor de kopers is het fijn dat het aanbod hierdoor weer toeneemt. Voor de potentiële kopers zit er echter een klein addertje onder het gras: de prijzen van woningen vertonen een stijgende lijn. Je zult voor een nieuwe woning dus dieper in de buidel moeten tasten. Of zijn er nog andere mogelijkheden?

Waar voor je geld
Wie op zoek is naar een nieuwe woning heeft meestal een lijstje wensen en vereisten opgesteld. Je wil niet alleen een bepaalde afmeting, een minimaal aantal kamers of een vrije ligging met flinke tuin, je wil ook dat je huis op een prettige plaats staat. En dat wil zeggen: een fijne omgeving met voorzieningen in de nabijheid. Allemaal dingen die je wooncomfort verhogen. Kortom, je wil waar voor je geld.

De ideale combinatie
Je bent dus op zoek naar een ideaal huis, met alles erop, eraan en erbij wat je wenst en voor een betaalbare prijs. Dit soort huizen zijn in ruime mate aanwezig, net over de Duitse grens. Hier heb je alles bij de hand in een prettige omgeving en je Nederlandse familie en vrienden niet te ver uit de buurt. En het mooiste: de woningprijzen in Duitsland zijn een stuk lager. Wonen in Duitsland is zo gek nog niet! Kijk maar eens bij het woningaanbod van oostmakelaardij.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *