Emmen

Een koopwoning in Emmen vinden

Misschien heb je er al wel eens over nagedacht om in Emmen te gaan wonen. Drenthe is een erg leuke provincie om in te wonen. Drenthe staat natuurlijk bekend om de hunebedden die er staan en Wildlands Adventure Zoo Emmen (voormalig Dierenpark Emmen) is er gevestigd. Maar Emmen heeft nog meer te bieden. Je kunt er ontzettend leuk winkelen vanwege het grote en gevarieerde winkelaanbod en je kunt er één van de vele leuke lokale markten bezoeken. Emmen staat tevens vol met prachtige gebouwen en rijksmonumenten die je kunt bezichtigen. Daarnaast staat Drenthe natuurlijk bekend om de prachtige natuur die het biedt en is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten.

Oost Makelaardij is een makelaar die al 15 jaar ervaring heeft in de aankoop van huizen in onder andere Emmen, Klazienaveen en Erica. Door de grote kennis van het gebied en een ruim aanbod van huizen, kunnen zij je helpen met het vinden van jouw droomhuis in Zuid-Oost Drenthe. Tevens kun je bij ze terecht voor een woning in Duitsland vlakbij de Nederlandse grens. Je woont dan dicht bij Drenthe, maar je profiteert van de voordelen van het wonen in Duitsland, zoals lagere belasting en minder btw in de winkel.

Op Oostmakelaardij.nl vind je het actuele aanbod van koopwoningen in Drenthe. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Oost Makelaardij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *