Wonen in Duitsland

De voordelen van wonen in Duitsland

Wonen in Duitsland biedt heel wat voordelen ten opzichte van wonen in Nederland, om voornamelijk te beginnen bij de lagere kosten die wonen in Duitsland met zich mee brengt. Maar moet je dan echt naar Duitsland emigreren? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op de grens met Nederland te gaan wonen, dan geniet je van de voordelen die Duitsland biedt, zonder ver van Nederland te zijn. Oostmakelaardij.nl heeft een mooi aanbod van Duitse woningen die grenzen aan Nederland.

Wanneer je in Duitsland woont, ben je een stuk goedkoper uit dan in Nederland. Je kunt in Duitsland groter wonen dan in Nederland in een woning met een vergelijkbare prijs. Dus als je graag groter wilt wonen, of altijd al van die grote tuin hebt willen genieten, maar je budget laat het niet toe, dan is wonen in Duitsland een hele goede optie. Ook het gebruik van je auto is een stuk voordeliger, omdat je in Duitsland een stuk minder wegenbelasting hoeft te betalen. Ook de gemeentelijke belastingen zijn lager en in de winkel ben je in plaats van 21% slechts 6% aan btw kwijt. En om het dan af te maken is de gezondheidszorg in Duitsland ook beter dan in Nederland. Het is goedkoper en de wachtlijsten zijn minder lang.

Al met al zijn er genoeg redenen om te willen verhuizen naar Duitsland. Om een idee te krijgen van het aanbod van de huizen in Duitsland grenzend aan Nederland, kijk dan op Oostmakelaardij.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *